Projecte Un pas +. Programa d’Integració a l’Empresa Ordinària per a Persones amb Especials Dificultats.

17/02/2014

Gràcies a la col·laboració de la Fundació la Caixa, hem pogut engegar un projecte que té com a objectiu insertar a persones amb discapacitat a l'empresa ordinària.

Al Desembre del 2013 vam iniciar aquest Projecte que té per objectiu la inserció laboral de persones amb especials dificultats a empreses ordinàries del sector Serveis, facilitant als participants aquelles competències i habilitats transversals necessàries per la incorporació al mercat laboral ordinari i acompanyar-los al llarg de tot el procés d’inserció. Aquest Projecte està finançat per la Fundació “la Caixa” , tindrà un abast territorial a Barcelona i rodalies i durarà fins el Novembre del 2014. Hi haurà un nombre de 20 participants, procedents del propi CET o d’entitats externes i el seu cost serà gratuït.   

Queden les últimes places lliures!!

"

Volem constituir una alternativa real d’aprenentatge
i de qualificació professional pels nostres treballadors

"