Tallers Bellvitge ha participat, com cada any, a la Festa del Sol del barri de Bellvitge

11/06/2014

Tallers Bellvitge realitza diverses activitats per a tota la família a la Festa del Sol.

Aquest passat dissabte 7 de juny, es va celebrar la 26a edició de la Festa de Sol a Bellvitge. Aquesta festa està organitzada pel Grup Ecologista de Bellvitge La Saboga, amb el que col·laboren diverses entitats, entre elles la nostra. L’objectiu és fomentar el respecte al medi ambient i la utilització de les energies alternatives.

Tallers Bellvitge comparteix els valors que aquesta festa pretén difondre per això des de fa anys participa realitzant activitats per a tota la família. Aquest any hem realitzat diverses activitats; un taller d’identificació d’olors de plantes, un altre d’identificació de plantes i un altre on els nens plantaven una calèndula i se l’emportaven a casa. Els nens s’han anat molt contents i tots s’ho hem passat d’allò més bé!!!

 

"

Volem constituir una alternativa real d’aprenentatge
i de qualificació professional pels nostres treballadors

"