Compra-Servei comença a fer el repartiment d’OBBIO, tenda d’alimentació saludable i ecològica.

20/02/2015

El nostre servei de repartiment continua ampliant-se. Compra-Servei ha començat a treballar amb un client nou molt interessant: OBBIO. Es tracta d’una tenda d’alimentació saludable, on podem trobar fruita i verdura ecològica, però també una cafeteria amb plats vegetarians, tallers i moltes coses més. Si vols més informació, aquesta és la seva pàgina web: http://www.obbiofood.com

Seguim ampliant-se en la línia del menjar ecològic. Fa un parell de setmanes hem començat a fer el repartiment als clients de la tenda d’alimentació saludable i ecològica OBBIO.

Actualment, a més de treballar amb OBBIO, Compra-Servei realitza el repartiment de la compra dels clients de 8 mercats municipals de Barcelona, 25 tendes de la cadena de supermercats Bon Preu i de les cistelles de productes ecològics de Can Perol.

 

 

"

Volem constituir una alternativa real d’aprenentatge
i de qualificació professional pels nostres treballadors

"