Gran èxit de la festa del 10è aniversari de Compra-Servei

15/06/2015

El passat dissabte dia 13 de juny es va celebrar el 10é aniversari de Compra-Servei, el servei de repartiment del CET Bellvitge. Junt al Mercat de la Llibertat es va celebrar una festa que va ser tot un èxit ja que moltes persones van venir a gaudir de totes les sorpreses que teníem preparades. Moltes gràcies a tots pel vostre recolzament. I que vinguin 10 anys més!!!

El passat dissabte dia 13 de juny es va celebrar la festa del 10é aniversari de Compra-Servei, el servei de repartiment del Centre Especial de Treball de Tallers Bellvitge.

A Compra-Servei, en temps de crisi i de retallades, gràcies a tots vosaltres estem creant llocs de treball per a persones amb especials dificultats.  Esperem poder continuar sent útils i anar ampliant el nombre de clients i de persones que creuen i confien en nosaltres i la nostra feina.

Amb aquesta festa hem volgut fer més visible el treball que realitzen els treballadors/es de Compra-Servei, i ha segut un èxit perquè moltes persones s’ha apropat, ens han conegut i s’ho han passat d’allò més bé amb totes les activitats i espectacles.

Per molts anys!!!!

"

Volem constituir una alternativa real d’aprenentatge
i de qualificació professional pels nostres treballadors

"