Treballadors de CET de Tallers Bellvitge treballen junt a treballadors de Docks.

16/05/2014

Treballadors de la nostra secció de Manipulats han treballat en la logística d'una campanya promocional a les instal·lacions de l'empresa Docks.

Treballadors de la nostra secció de Manipulats han treballat en la logística d'una campanya promocional a les instal·lacions de l'empresa Docks, durant 4 dies. L'experiència ha sigut molt satisfactòria per als participants, tant de Docks com de Tallers Bellvitge, que han estat treballant conjuntament. Els nostres treballadors s'han sentit molt orgullosos i emocionats de realitzar un treball a fora del nostre centre, pel que estem molt agraïts d'haver tingut aquesta oportunitat.

Aquí podeu veure la noticia que surt al diari del Port de Barcelona.

Noticia

 

"

Volem constituir una alternativa real d’aprenentatge
i de qualificació professional pels nostres treballadors

"