Gran èxit del xiringuito de Tallers Bellvitge a les festes del Barri!

19/09/2014

Aquest és el segon any consecutiu que participem a les festes de Bellvitge muntant un xiringuito. Amb l’ajuda de més de 60 persones voluntàries hem aconseguit donar un servei de restauració de qualitat, a més de gaudir d’una forma divertida i profitosa d’aquestes festes.

Amb l’objectiu de captar fons per a la nostra entitat, aquest any hem tornat a engegar la gran tasca de posar en marxa un xiringuito a les festes de Bellvitge. Gràcies a l’ajuda de més de 60 voluntaris ( familiars, treballadors i voluntaris externs), ha sigut possible amb un èxit rotund. Volem donar les gràcies a tots ells per la seva participació i ganes de col·laborar. Des de l'entitat valorem molt la vostra tasca!! 

"

Volem constituir una alternativa real d’aprenentatge
i de qualificació professional pels nostres treballadors

"