Sabíeu que Compra-Servei està repartint cistelles de productes ecològics de Can Perol?

06/02/2015

Cada vegada ampliem més el nostre servei de repartiment. Des de fa un temps repartim les cistelles que ofereix Can Perol als seus clients, amb fruites, verdures i més productes d’origen ecològic. Si voleu més informació sobre Can Perol, aquesta és la seva web: www.canperol.cat

Gràcies a l’empresa Can Perol seguim ampliant el nostre servei de repartiment. Can Perol és un client per al qual, des de fa uns mesos realitzem el repartiment de les seves cistelles amb fruites, verdures i més productes d’origen ecològic. El repartiment arriba a tota l’àrea metropolitana de Barcelona.

Actualment, la secció de Compra-Servei dona treball a 54 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Només a l’any 2014 s’han creat 14 llocs de treball nous.

"

Volem constituir una alternativa real d’aprenentatge
i de qualificació professional pels nostres treballadors

"